woensdag 27 februari 2013

Mijn Paus?!? ;-)

Eerder schreef ik al eens dat ik het afgelopen najaar naar Rome geweest ben. Het was een fotografiereis van een paar dagen. Fotografe Madelon ging met een aantal andere fotografie liefhebbers, waaronder ondergetekende, naar de mooiste plekjes van Rome en leerde ons nog mooiere foto's te maken. Het was genieten!!!

Uit mijn fotoalbum

Zo liepen we ook over het Sint Pietersplein, bezochten we de Sint Pieter en beklommen we zelfs de koepel van de Sint Pieter.
Nu we de laatste tijd, met het aftreden van de Paus, zo veel beelden van het Vaticaan en de Sint Pieter zien, ben ik regelmatig in gedachten weer even terug in Rome.
Toen we ons daar bij de Sint Pieter uitleefden met onze camera's, konden we niet vermoeden dat een half jaartje later de ogen van de hele wereld op dat stukje Rome gericht zouden zijn. En de Paus... Tsja, die hebben we wel op een beeldscherm gezien, maar niet in het echt. We konden het raam waaruit hij zijn toespraak hield niet vinden.
Hoewel......


....., ik vind uiteindelijk wel een man in een raamopening...

De tekst bij de foto's hiervan (zie ook hierboven) luidt:

"Madelon geeft ons ook af en toe een opdracht. Bijvoorbeeld het fotograferen van een kleuraccent; eventueel een drieluik. Die dag is het best lastig om kleur te vinden.

Uiteindelijk vind ik een raam met gekleurde was eronder. Ik leg nog een raam met luiken vast; dit keer met een bloembak. Niet echt een kleuraccent, maar wel leuk voor een drieluik. Al neem ik dat laatste wel wat letterlijk.

Nu nog op zoek naar een foto om het drieluik compleet te maken. Rondkijkend 'betrap' ik de (half)naakte man in het open raam. Snel maak ik een foto. Te snel, want de foto is niet helemaal scherp. Ik waag het er maar niet op om de foto opnieuw te maken; de man mocht zich bespied voelen.

Denkend aan dat we die ochtend tevergeefs zo hebben lopen zoeken naar het raam waaruit de Paus zijn toespraak hield, moet ik glimlachen; toch nog een man in een raamopening gevonden!!!"

Extra veel voordeel met kortingscodes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...