dinsdag 11 december 2012

Als je even verder kijkt…

De afgelopen week lijkt het in heel Nederland wel gesneeuwd te hebben. In sommige delen van het land is veel gevallen; in andere delen viel wat minder.

Ook het dorpje waar ik woon kleurde wit. Dat is door de jaren, decennia, eeuwen, heen vaker gebeurd. En ook ik heb heel veel vaker sneeuw gezien, maar dit keer keek ik er toch anders naar. En waarom?

Ik zag macrofoto’s van sneeuwvlokjes; beelden van heel, maar dan ook heel, dichtbij. Zo mooi! Dat zie je met het blote oog niet zomaar.
Sinds ik die foto’s heb gezien, kijk ik toch met andere ogen naar de sneeuw…
Heel bijzonder!

Nu zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig geworden naar die foto’s!?! Klik hier en je ziet die prachtige foto’s ook.

Het zijn foto’s van het blog BREKEND, een beeldblog voor kunst, cultuur en technologie. Heel regelmatig, ze bloggen soms wel een paar keer per dag, komen er op dat blog de mooiste beelden voorbij. Echt een blog om in de gaten te houden. En dat doe ik dan ook. Op mijn blog vind je in de rechter kolom een lijst met blogs die ik volg. Daar staat dat blog ook bij.

Maar er komt in die lijst met blogs die ik volg meer voorbij.
Zo prikte Joke met water gevulde ballonnen door en legde dat op de gevoelige plaat vast. Een fantastisch gezicht om dat water als het ware in de lucht te zien hangen, terwijl de ballon geknapt is. Klik hier om die prachtige foto’s te zien!

En voor de vakantie-gangers/Italië-liefhebbers onder jullie prachtige beelden van Venetië op de blogs van Georgianna Lane en ook op BREKEND.

Kortom kijk eens verder rond op mijn blog en op de blogs die ik volg! Er is zoveel meer te zien!

Even verder kijken en je ziet meer!!!


2 opmerkingen:

 1. Hoi Marianne,
  En dat was pas de eerste keer met die ballonnen :-) Maar je hebt helemaal gelijk er is zoveel moois te zien! Ik volg ook diverse blogs en foto sites, ook geweldig om af en toe inspiratie uit op te doen!
  Door de fotografie ben ik zelf dingen heel anders gaan bekijken. BREKEND kende ik nog niet, ziet er inderdaad super uit, dus bedankt voor de tip :-)
  Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Joke,
   Bedankt voor je leuke reactie.
   Ja, er is veel moois te zien. Maar vaak zie je dat pas door de foto's die je maakt. Of door de foto's die anderen maken.
   BREKEND is zeker een blog om in de gaten te houden. Ook heel divers.
   Groetjes van Marianne

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...