zaterdag 19 mei 2012

Weg mail, weg geld, weg…

Voor de 19e mei 2002 staat er niet zo heel veel op het programma, dus we zetten geen wekker en beginnen de dag op ons gemak.

We zoeken in Te Anau een wasserette op, want de wasmachines in het hostel doen het niet. Bij die wasserette kun je ook e-mailen. Handig! Maar dan moet je niet zo onhandig zijn om alles te wissen na een ontzettend leuke en lange mail aan het thuisfront. Weg mail, weg geld en weg humeur. Nou ja, dat laatste valt nogal mee, maar ik baal er wel ontzettend van.

Tantrix
Verder spelen we ’s middags weer een aantal spelletjes Tantrix, een spel dat Marjolein bij Puzzling World gekocht heeft. Het blijkt een erg leuk spel te zijn.

Ook kletsen we lang met Madelief, die ook net aangekomen is in het hostel. Daar gaan we tot ’s avonds laat mee door. Misschien ga ik een gedeelte van de oostkust van Australië met Madelief reizen. En mogelijk gaan we samen onze verjaardagen vieren; Madelief is een dag voor mij jarig.

Maar dat zijn plannen voor later; voor morgen staat een gedeelte van ‘the Southern Scenic Route’ op het programma. Stay tuned…!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...