dinsdag 29 mei 2012

‘Angel’ als schurk

Marjolein en ik gaan naar een matineevoorstelling van ‘Oliver’. Het blijkt een prachtige musical te zijn. Het decor is mooi en het verandert constant, vaak zonder dat je het erg merkt.

Steve Bastoni (wij kenden hem destijds als Angel van de Australische politieserie ‘Police Rescue’, liefhebbers van ‘Neighbours’ kennen hem ondertussen beter van zijn rol als Steve Parker in die soap) speelt in ‘Oliver’ de rol van schurk Bill Sikes.

Ook John Waters, die Orange en ik eerder al in ‘the Graduate’ gezien hebben, speelt erg goed in deze musical. En dan zijn er nog een heleboel kindertjes die ook ontzettend goed hun best doen.
Ja, Marjolein en ik vermaken ons prima bij deze musical.




Na de musical gaan Marjolein en ik onze foto’s ophalen bij de fotozaak. Vlakbij het Opera House bekijken we, onder het genot van een aantal koppen thee, alvast wat foto’s.

Vanaf Circular Quay nemen we de metro terug richting de jeugdherberg. Ook Els, die die dag haar eigen weg is gegaan, komt al snel.

Na het eten beginnen we met het uitzoeken van de foto’s. Eerst maar eens alle foto’s bekijken. Het zijn er een stuk of 1.000, dus we zijn er niet zomaar mee klaar…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...