vrijdag 7 september 2012

We vermaken ons er zo goed mee dat we er laat van in bed liggen

Na het ontbijt gaan we naar Cape Le Grand National Park. Daar kunnen we Frenchman’s Peak beklimmen. Marleen en ik wagen ons er wel aan, maar op een gegeven moment wordt het ons toch echt te steil. Op handen, voeten en ons achterwerk gaan we naar beneden.

Onderweg, zowel naar boven als naar beneden, zien we diverse bloemetjes en een hagedis. Ook het uitzicht is trouwens mooi; we zien onder andere de zee met verschillende eilandjes in de verte.



De volgende stop is Lucky Bay, een strandje. Het zand daar is weer van dat piepzand. En de zee is blauwblauwgroen.
We genieten er van thee en koffie met van die lekkere Anzac biscuits.

Daarna bezoeken we nog een ander strandje; Hellfire Beach. We zien er prachtige golven en maken dan ook heel wat foto’s.





In Esperance krijgen we twee uur de tijd om te lunchen. In die tijd gaan Marleen en ik onder andere naar een paar boekwinkels en winkels met een boekenhoek.
Ook gaan we naar een soort VVV. Daar vlakbij zijn allemaal leuke kleine winkeltjes. We kijken er rond en eten er onze lunch.


De tour gaat vervolgens verder naar een windmolen Park, Pink Lake (echt paars is dat meer niet; een dag eerder scheen het paarser te zijn), nog een strandje en een uitkijktoren.

We gaan terug naar het hostel en hebben nog wat tijd voordat de barbecue begint. Marleen en ik besluiten om nog even Esperance in te gaan. Echt interessant is dat niet, want de meeste winkels zijn al gesloten.

Terug op de kamer in het hostel lezen we nog wat totdat de barbecue begint. Die barbecue is erg lekker. Ook de salades smaken goed.

Daarna gaan we weer lezen; Marleen in een romannetje, ik in wat magazines. Daar vermaken we ons zo goed mee, dat we er laat van in bed liggen.
Morgen meer…


Bol.com ruimt op!  Tot 75% korting op ruim 1.000 artikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...