vrijdag 21 september 2012

Bij ‘Port of Echuca’ stappen we in een radarboot

Na ’s ochtends wat gewinkeld te hebben in Echuca, gaan Marleen en ik ’s middags naar de ‘Port of Echuca’. Op weg daar naar toe komen we echter langs een tweedehands boekwinkel en daar kunnen we niet voorbij lopen. We kijken er rond en ik koop er zelfs een boek.

Dan toch echt naar de ‘Port of Echuca’. Dat is een soort van straatje hoe het er vroeger uit zag; met paard en wagen, oude gebouwen, etc. We kijken wat rond in dat leuke straatje.


Echuca staat ook bekend om de radarboten op de Murray River.
Vanuit de ‘Port of Echuca’ kun je met zo’n boot mee. Dat zien Marleen en ik ook wel zitten en dus gaan we aan boord van de ‘Pride of the Murray’. 

Het is lekker ontspannen varen in het zonnetje. Ja, het was eindelijk weer eens een mooie, zonnige dag!



Na nog een ijsje stappen we in de auto om weer verder te trekken. Bendigo is onze volgende overnachtingplaats. Dat is niet zo’n hele grote afstand vanuit Echuca; we komen dit keer niet in het donker aan.

In Bendigo vinden we een bed in het hostelgedeelte van een caravan park. We kunnen er zelf koken. Maar na eerder een erg grote banaan gegeten te hebben, hebben we nog niet zo veel behoefte aan het avondeten. We maken eerst maar een flinke wandeling.
Daarna smaakt het eten prima.

De rest van de avond kletsen we, drinken we thee, werken we onze dagboekjes bij en doen we een poging om te slapen…


Dagdeal (468x60)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...