woensdag 5 september 2012

Niets geen geklauter, maar gewoon een constructie langs de bomen

We gaan al vroeg op tour. Toch doen we ’s ochtends niet veel bijzonders; het is een kwestie van vooral veel rijden. Wel is er een theestop met lekkere koek.

Nadat we de gelegenheid hebben gekregen om te lunchen, gaat de tour weer verder. We gaan naar de Diamond Tree. Dat is een 51 meter hoge boom waar staven in gestoken zijn, waarbij je omhoog kunt klimmen.


Bovenin de boom is een klein hokje wat voorheen (en nu ook nog wel eens) een brandwacht (‘fire lookout’) was en een weerstation.
Wij, en het grootste gedeelte van de groep, wagen ons niet in de boom; we blijven met beide benen op de grond. Nou ja, Marleen en ik gaan een klein stukje omhoog voor het idee. Maar het is ons toch echt wat te eng.

Daarna nog meer bomen; de Tree Top Walk staat op het programma. Hierbij loop je op een eenvoudigere manier langs de bomen. Niets geen eng geklauter, maar gewoon een ijzeren constructie langs de toppen van de bomen en later lopen we zelfs gewoon over de grond.
Wat we zien zijn voornamelijk enorme bomen. Mooi hoor!



Vervolgens bekijken we de kustlijn rond Albany. Als eerste gaan we naar ‘the Gap’. Dat is een soort van blowhole. Een mooi gezicht dat natuurgeweld, maar wel koud!
Ook bekijken we ‘Natural Bridge’; zoals de naam al zegt, een natuurlijke brug.




Verder zien we nog meer kust rond Albany en het plaatsje zelf. Maar dat blijkt niet zo bijzonder te zijn.

Tot slot worden we naar de accommodatie gebracht; een motel, waar Marleen en ik een kamer delen. Vergeleken met de wat eenvoudige accommodatie die ik tijdens deze reis doorgaans heb, is dit motel veel luxer.

Ook het eten blijkt erg goed te zijn; een buffet met onder andere rijst, pasta, vis, calimari (inktvisringetjes) en sla.

Of ook het ontbijt zo goed is, lees je morgen.
Stay tuned!

Capitool Reisgidsen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...