dinsdag 20 september 2011

Oefenvakantie; wel Kreta, geen 'Oh oh Cherso'

  
Kreta, 2000

Leuke voorbereidingen; Orange en ik gaan op vakantie naar Kreta; oefenvakantie.

M’n moeder en haar vriendinnen deden het vroeger ook al; op oefenvakantie! Voordat ze in hun fiatjes op pad gingen naar Frankrijk of Noorwegen, werd de kampeeruitrusting (en misschien wel zoveel meer) uitgetest tijdens een kort campeeruitje naar bijvoorbeeld Terschelling.
 
Kreta, 2000, ik scrapte nog niet

Ook Orange en ik trekken in de tijd voordat we naar Australië gaan veel met elkaar op. Gewoon omdat we het goed met elkaar kunnen vinden en veel dezelfde interesses hebben, maar ook om te kijken of we elkaar goed genoeg liggen om zo lang met elkaar zo ver weg te gaan. We logeren bij elkaar, gaan kamperen in de caravan van Orange’s moeder en gaan op oefenvakantie naar Kreta. 
 
Op Kreta voor ons geen ‘Oh oh Cherso’-taferelen. We trekken er op uit en verkennen het eiland; Heraklion, Chersonissos, Rethimnon en de opgravingen bij Knossos. We wandelen zelfs door de Samaria kloof. Vol verhalen, een stapel foto’s en met spierpijn in de benen van de afdaling bij de Samaria kloof keren we weer huiswaarts. De oefenvakantie en ‘warmtestage’, zit er op. Ja, dat zijn nog eens leuke voorbereidingen.
Kreta, 2000


Blijf deze blog volgen en je leest meer over de voorbereidingen en het ‘echte werk’ in Australië.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...