woensdag 21 september 2011

Onder het genot van thee en veel chocola

Bij voorbereiden hoort ook inlichtingen inwinnen bij organisaties die je helpen bij het regelen van je werkvakantie naar Australië. Eerder hadden we al folders doorgenomen, maar in maart 2001 bezochten Orange en ik een informatie bijeenkomst van Australian Backpackers, zo’n organisatie gespecialiseerd in werkvakanties naar Australië en Nieuw Zeeland.

Na een presentatie over Australië en Nieuw Zeeland, konden we een praatje maken met mensen die naar Australië geweest waren. Er was zelfs een meisje dat de dag daarvoor in Nederland teruggekomen was. De mensen die we spraken waren allemaal erg enthousiast over hun reis Down Under.

Ook werd er een filmpje getoond van een groep backpackers die met Australian Backpackers naar Australië was gereisd. Er waren mooie foto’s van de prachtige natuur van Australië te zien, maar ze lieten ook zien hoe een groep die in Sydney aankomt eruit ziet. Ze waren allemaal moe van de lange vlucht. Erg grappig om die mensen in de bus te zien zitten; half in slaap! Zou het ons ook zo vergaan?

Desalniettemin, na de informatie bijeenkomst met al die enthousiaste verhalen waren wij nog enthousiaster geworden en kregen we echt zin om ook te gaan!

Thuisgekomen, kletsen we, onder het genot van thee en veel chocola, heel wat af over de route (via Hong Kong met Cathay Pacific), de reis beginnen met een groep, de verhalen die we hebben gehoord, de mogelijkheden die er zijn en zo veel meer…

… we kijken steeds meer uit naar onze reis…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...