dinsdag 22 november 2011

Verdwaald in Apollo Bay

Na ons bezoek aan het theaterrestaurant van Terry Gill verlieten we Melbourne; op weg naar Port Campbell over de Great Ocean Road.

De Great Ocean Road is een van Australië’s bekendste wegen. Een weg lang de kust met prachtige uitzichten op rotsen en golven en met hier en daar een surfer.


Port Campbell bleek echter toch wel ver. De smalle en bochtige weg langs de rotsachtige kust en de naderende schemering leek ons geen goede combinatie en dus besloten we om een bed te zoeken in Apollo Bay, een plaatsje aan de kust met zo’n 1.000 inwoners.

We belanden uiteindelijk in een cabin; een huisje.
Met roze en mintgroene muren en een bij elkaar geraapt zootje aan meubels is de cabin wel apart. Het ziet er een beetje ouderwets uit, maar ik vind het wel z’n charme hebben.

Hongerig van de rit in de auto gaan we pizza halen bij een take away.
De weg terug naar de cabin vinden was echter wat lastiger. Na half Apollo Bay doorkruist te hebben, vinden we uiteindelijk de cabin weer terug.

In het donker kijken we naar de sterren om vervolgens onze bedden op te zoeken, zodat we de volgende dag uitgerust verder kunnen rijden over de Great Ocean Road.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...