woensdag 18 april 2012

Pilaren met gekleurd licht

In het ‘inflight magazine’ van Qantas heeft Els gelezen over een kunstproject met pilaren met gekleurd licht; ze wil het graag zien en ook Marjolein en mij lijkt het leuk. En dus gaan we naar de Artspace Gallery.

Het is even zoeken naar die galerie, maar ja, het blijkt ook niet zo groot te zijn. De vier projecten die er getoond worden, hebben we dan ook snel bekeken. De pilaren met gekleurd licht zijn wel mooi, maar verder valt de galerie ons erg tegen.


Met uitzicht op het Opera House en de Harbour Bridge eten we op een bankje een broodje om vervolgens de Rocks te gaan verkennen. In deze oude wijk winkelen we wat en brengen we een kort bezoek aan een speelgoedmuseumpje.
Vervolgens wandelen we terug naar het hostel.

Ik wil ‘the Time Machine’ graag zien en dus gaan Els en ik ‘s avonds naar de bioscoop.
De film gaat over een professor (Guy Pearce, ja hij komt weer eens voorbij op mijn blog!) die zijn geliefde verliest. Hij ontwikkelt een tijdmachine en gaat terug in de tijd om het overlijden van zijn vriendin tegen te gaan (de geschiedenis herschrijven). Het grootste deel van de film gaat echter over zijn reis door de tijd naar de toekomst…

Een aparte film met mooie special effects; we zijn dan ook blij dat we die film in de bioscoop zien.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...