donderdag 26 april 2012

Van de ene knusse jeugdherberg naar de andere; daar tussendoor veel regen!

Als we ’s ochtends wakker worden, zien we na dagen weer eens een blauwe lucht; dat ziet er veelbelovend uit! 

Na het ontbijt, waarbij zelfgebakken muffins voor ons klaar staan, verlaten we het leuke Malolo-huis, zoals deze knusse jeugdherberg heet.

Ontbijt met homemade muffins in het Malolo-huis.

We zouden naar een hostel in Opoutere, op het Coromandel Peninsula, gaan. Door een prachtig berggebied met bomen en varens rijden we daar ook naar toe. Maar we besluiten er niet neer te strijken. Het is namelijk weer gaan regenen. En hoewel het hostel er wel mooi uitziet, vragen wij ons af wat we er dan de hele middag moeten doen. Bovendien kunnen we pas om 17.00u op de kamer terecht, want eerder is de receptie niet open.

Lunch ergens onderweg.

We besluiten dan ook om al een stuk richting de Waitomo Caves te rijden. Van het Coromandel Peninsula kunnen we vanwege de regen en de laaghangende bewolking toch ook niet zo veel meer zien.

De jeugdherberg in Te Aroha.

We belanden uiteindelijk in de jeugdherberg (YHA) van Te Aroha. Dat is eigenlijk een soort huisje met een paar grote slaapkamers.
We blijken de enigen te zijn die hier verblijven. “Een eigen huis, een plek onder de zon!” Helaas, ontbreekt dat laatste er nog aan. Desondanks vind ik het leuk hier. Het is er knus met spelletjes, boeken en zelfs een gitaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...