donderdag 9 februari 2012

Guy Pearce is goed en dan die body...!

Gisteren kon je al lezen dat we kaartjes voor het theater gekocht hebben. Een van de shows waar we kaartjes voor kochten, is het theaterstuk ‘Sweet Bird of Youth’.

Dat Beverly Dunn (Claire uit ‘the Flying Doctors’) er in mee doet is natuurlijk erg leuk. Maar dat Guy Pearce een van de hoofdrollen speelt in dat theaterstuk gaf voor ons toch wel de doorslag om kaartjes te kopen.


En daar hebben we absoluut geen spijt van. Het theaterstuk is erg leuk! Guy Pearce is goed en dan heeft hij ook nog eens zo’n lekker gebruind en vooral gespierd bovenlijf!

Guy Pearce en Wendy Hughes spelen de hoofdrollen. Maar Beverly Dunn heeft ook een leuke rol. Ze speelt de tante van Guy Pearce’ personage. In het stuk zingen Guy en Beverly ook nog samen; een mooi moment!
Ja, we genieten van ‘Sweet Bird of Youth’!


Na afloop gaan Orange en ik nog naar de stage door; we willen Beverly Dunn wel spreken. Helaas blijkt ze via een andere deur al naar buiten te zijn gegaan. Omdat er ’s avonds nog een voorstelling is en ze daardoor misschien niet zo veel tijd zou hebben voor ons, wachten we maar niet op haar. We gaan proberen Beverly later deze week te spreken. Hopelijk lukt dat ook met Guy Pearce.

Blijf m’n blog volgen en je leest of het ons lukt om Beverly en Guy te spreken…!

Guy Pearce, Wendy Hughes en John Stanton tijdens de repetities.

Nog even over Guy Pearce:
Waar je hem van zou kunnen kennen? Dat is best lastig bij een acteur die in een artikel eens beschreven werd als een kameleon. En terecht; in de rollen die hij gespeeld heeft, lijkt hij er vaak steeds weer anders uit te zien.

Je zou hem kunnen kennen van 'Neighbours', 'Snowy River - the McGregor Saga', 'the Adventures of Priscilla, Queen of the Desert', 'L.A. Confidential', 'Memento', 'the Time Machine', 'the Hurt Locker', 'the King's Speech' en 'Mildred Pierce'.

Sinds Ziggo deze week HBO naar Nederland gehaald heeft, is die laatst genoemde mini-serie ook in Nederland te zien. Guy Pearce won voor zijn rol in 'Mildred Pierce' een Emmy.


Gratis Verzending

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...