zaterdag 4 februari 2012

Na bijna 7 jaar lijkt de man achter de receptie ook niet veel veranderd!

Ons 'Chalet' bij 'Tim's Place' in Halls Gap.

Na ons ontbijtje gaan Orange en ik op pad. We gaan bij een Aboriginal Centrum kijken. Daar bekijken we de tentoonstelling, maar voor het theater hebben we niet genoeg tijd. Dus dat laten we voor wat het is.

We hebben niet veel tijd, omdat we de bus moeten halen. Ons verblijf in Halls Gap zit er op. De bus zal ons naar Stawell brengen. Daar moeten we dan ongeveer drie kwartier wachten op de Greyhound bus naar Ballarat.Met een taxi laten we ons vervolgens naar de jeugdherberg brengen. In 1995 was ik daar ook met Marjolein. Na bijna 7 jaar ziet de receptie er nog best wel hetzelfde uit en de man achter de receptie ook!

We slapen wel heel ergens anders, want er zijn nieuwe huisjes bijgekomen. Daar slapen we met Ellen, een Nederlands meisje, op een vierpersoonskamer. Het huisje heeft vier van dat soort slaapkamers, een keuken, een televisie en twee badkamers met wc en douche. Het ziet er netjes uit.

Na het eten (we hadden gelukkig onderweg iets gekocht) zijn we met Ellen naar het centrum gegaan om daar boodschappen voor ons ontbijtje van de volgende ochtend te doen (het is in Australische hostels namelijk helemaal niet gebruikelijk dat er ook ontbijt bij inbegrepen is). Ondertussen wisselen Orange en ik reiservaringen met Ellen uit.Games Voordeelweken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...