zondag 26 februari 2012

Glitter en glamour in het winkelcentrum en een doosje aardbeien voor 80 cent

Ik breng een bezoekje aan een winkelcentrum op de Southbank, de zuidoever van de Yarra River die dwars door Melbourne stroomt. Eerder ben ik daar ook al geweest, maar Hester vertelde me dat er een winkeltje met leuke souvenirs is. Daar neem ik dus een kijkje. En inderdaad; ze hebben leuke souvenirs.

De rest van het winkelcentrum verken ik ook nog wat verder. Ik kijk m’n ogen uit in een galerie met erg mooie foto’s!

Daarna loop ik verder naar het winkelcentrum bij het Crown Casino. Een luxueus ogend winkelcentrum met veel glitter en glamour. Een hele mooie draak decoreert een van de gangen en verder is het winkelcentrum rijkelijk voorzien van goudverf en verlichting.

Na al die luxe keer ik terug naar het meer alledaagse; samen met Orange wandel ik naar het Travellers Contact Point om te kijken of er post is.

Vervolgens ga ik nog even naar de Queen Victoria Market, een grote markt met onder meer groenten, fruit en souvenirs. Als ik daar aankom, loopt de markt echter al bijna ten einde. Ik zie nog wel wat van de kraampjes met souvenirs. En bij een kraampje met fruit koop ik een doosje aardbeien.

In het hostel eet ik de aardbeien op. De smaak was wel goed, maar ik kan de helft zo weggooien. Jammer, maar ja, als je 80 cent voor een doosje betaalt, kun je dat ook wel verwachten.

Verder kijken we film, doen we de was en gaan we naar het dakterras voor de gratis barbecue. Dat smaakt wel goed, maar is vooral ook erg gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...