woensdag 1 februari 2012

De schapen doen een poging ons te achtervolgen!

We zijn bij Brian en Maureen om daar te werken tegen kost en inwoning. Maar echt hard hoeven we niet te werken. ’s Ochtends lappen we de ramen en verder hoeven we niet zo veel te doen.

Na de lunch gaan Orange en ik een stuk lopen, maar daar is het eigenlijk wat te heet voor. Dus zoeken we de koelte van het huis weer op en verdiepen ons in de Grampians.
We willen de hoogtepunten van dat natuurgebied wel zien, maar we komen erachter dat dat wat lastig is zonder eigen vervoer.

Maureen blijkt ons wel naar Halls Gap te willen brengen. Onderweg zullen we dan het een en ander bekijken. Het plan is dat Orange en ik in Halls Gap in een hostel overnachten en dan met de bus weer verder zullen reizen. Maar dat is pas over een paar dagen; eerst terug naar 1 februari 2002.

Kangoeroes springen voorbij als we de afwas doen!

’s Avonds eten we weer lekker; quiche met daarbij allerlei groenten. Volgens Maureen is het geen echte quiche, want ze had geen bladerdeeg bodem gemaakt. Maar lekker is het in ieder geval wel. Ook het ijs met caramelsaus, dat we toe hadden, smaakt erg goed!

Na de afwas en een kop thee gaan we met Brian in de 4WD op pad. Hij laat ons de omgeving zien. Weer springen er een heleboel kangoeroes en een paar emoes voorbij. In de verte zien we de Grampians liggen; een mooi gezicht!

In de verte zien we de Grampians liggen.

Op een gegeven moment komen we langs een hele groep schapen. Die schapen proberen nog even de achtervolging in te zetten, maar houden dat niet lang vol. Een grappig gezicht is het wel!

Hoewel de rit wat hobbelig is en ik achterin de 4WD best wel door elkaar geschut word, is het wel leuk om zo de omgeving te verkennen!
En erg leuk dat Brian dit met ons onderneemt!  


Weekdeals (468x60)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...