woensdag 15 februari 2012

We spreken dokter Guy op een vakantiebeurs!

Na zijn tijd als dokter Guy bij ‘the Flying Doctors’ gaat David Reyne onder andere aan de slag als presentator bij ‘Getaway’, een reisprogramma op de Australische televisie.
Jarenlang reist hij voor dat programma de hele wereld over.   



Lang voordat we aan deze Australië-reis begonnen zijn, had ik mij al ingeschreven op de mailinglist van dat programma. Regelmatig las ik wat er elke week in de afleveringen te zien was. Af en toe kwam er een berichtje voorbij dat je het team van ‘Getaway’ kon ontmoeten. Als je dat leest en in Nederland zit, klinkt het ver weg. Hier in Australië hield ik het echter goed in de gaten. Beetje ‘Flying Doctors’-fan laat de kans om dokter Guy te ontmoeten natuurlijk niet aan zich voorbij gaan!


Eerder die week stond er in een mailtje dat je het team van ‘Getaway’ kunt ontmoeten. Ook in Melbourne! Ze zouden aanwezig zijn tijdens een soort van vakantiebeurs.

Wij dus naar het Melbourne Exhibition Centre, want daar wordt die vakantiebeurs gehouden. De beurs blijkt niet zo heel groot te zijn. Toch vermaken we ons er bijna de hele dag.

Eerst maar even naar wat ons naar die beurs bracht; David Reyne! We zoeken de stand van ‘Getaway’ op en treffen hem daar aan.


We hadden uit interviews en artikelen al wel begrepen dat hij echt niet op z’n personage in ‘the Flying Doctors’ lijkt. Hij is veel bescheidener!
We praten met hem; onder ander over reizen. Destijds was hij nog nooit in Amsterdam geweest; Kopenhagen kwam waarschijnlijk het dichtst bij Nederland in de buurt. Ook geeft hij nog wat reistips aan ons. Erg leuk om hem te spreken!

Daarna kijken we nog rond bij de andere stands op de beurs. Ook nemen we plaats bij het podium om daar presentaties, Indische danseressen en spelletjes te zien.
Om ten slotte voldaan naar het hostel terug te gaan; een mooie ontmoeting rijker!!!  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...