donderdag 16 februari 2012

We zoeken Guy, maar vinden Geoffrey!

Hoewel we Guy Pearce wel op de planken gezien hebben, willen we hem ook graag nog even spreken. Omdat dat nog niet gelukt is, ondernemen we een poging.

Onderweg naar het Victorian Arts Centre komen we al een ‘bekende’ tegen; we zien Gary Sweet lopen. Na een “Hey Gary!” van Orange, kijkt hij op en zegt zoiets als: “Oh, you two!” Grappig dat hij ons herkent!

Bij het Victorian Arts Centre wachten we op Guy Pearce. Helaas zien we hem niet. Hij is waarschijnlijk door de stage door vertrokken, terwijl wij bij de hoofdingang stonden.

Maar we zien wel een andere bekende Ozzie buiten bij de ingang van het theater staan; niemand minder dan Geoffrey Rush! Niet helemaal toevallig, want hij is binnenkort ook in dat theater te zien. Omdat hij druk met iemand in gesprek is, spreken wij hem maar niet aan.

Wil je weten of het ons lukt en of we de lef hebben om Guy Pearce aan te spreken, blijf dan mijn blog volgen. Dan weet je meer.

Een spread uit mijn scrapbook.


Tot slot nog even waar je Geoffrey Rush van zou kunnen kennen:

Hij heeft heel veel filmrollen op zijn naam staan, waaronder Captain Hector Barbossa in de ‘Pirates of the Caribbean’-films.

Jaren voor die films speelde hij zich al in de kijker door in 1997, naar mijn mening geheel terecht, een Oscar te winnen voor zijn rol als David Helfgott in de film ‘Shine’.
Detail: in het onderstaande filmpje zie je trouwens ook Beverly Dunn, die wij ook ontmoet hebben.


Vorig jaar was hij te zien in ‘the King’s Speech’. Een mooie rol, maar, hoewel hij wel genomineerd was voor een Oscar, won hij die niet. De film was echter wel goed voor vier andere Oscars, waaronder een Oscar voor beste film en voor beste mannelijke hoofdrol (Colin Firth). Een leuk detail; Guy Pearce heeft ook een rol in die film.


Op de dag voor Australia Day wordt in Australië de ‘Australian of the Year’ verkozen. Dit jaar was dat Geoffrey Rush. En wat een geweldige speech gaf hij toen!En die man hebben wij dus gewoon bij het Victorian Arts Centre zien staan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...