zondag 12 februari 2012

Metaalmoeheid en een ontmoeting met de radiodame

We gaan er vroeg uit, want Orange moet naar de dokter voor de uitslag. Ze blijkt onder meer een tekort aan ijzer te hebben, wat, gezien haar vermoeidheid, door mij al snel ‘metaalmoeheid’ genoemd wordt.
Ze krijgt medicijnen mee en zou zich daar met een paar dagen al beter mee moeten gaan voelen.

Verder winkelen we wat, gaan naar het Travellers Contact Point om onze post op te halen, checken onze e-mail en werken onze dagboekjes bij.

Het hostel heeft een barbecue op het dakterras georganiseerd. Samen met Hester, ons nieuwe Nederlandse kamergenootje, gaan we daar naar toe.
De barbecue is lekker en het gezelschap erg goed.

Na de barbecue gaan Orange en ik er nog even op uit; we gaan nogmaals naar het Victorian Arts Centre om te kijken of we Beverly Dunn (Claire, de radiodame, uit de Flying Doctors) kunnen spreken.
Eerst gaan we naar de stage door. Daar wordt ons echter verteld dat we naar de gewone ingang moeten, want dat is waar de meeste ‘sterren’ naar buiten gaan.
Nu alleen hopen dat we haar nog zullen treffen; het theaterstuk is immers al afgelopen.


Gelukkig zie ik haar op een gegeven moment naar buiten komen. We spreken haar aan, gaan met haar op de foto, ze zet een handtekening in mijn boekje en we praten even kort met haar. Helaas heeft ze niet zo veel tijd; er staan mensen op haar te wachten. Desondanks is onze missie geslaagd.

Nu Guy Pearce nog trachten te spreken! Zou ons dat ook lukken? Stay tuned…! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...