vrijdag 12 oktober 2012

Ondertussen ongerustheid in Nederland

Terwijl mam en ik nietsvermoedend op één oor liggen in Bali, zit Marjolein na een week hard werken, 12 oktober viel 10 jaar geleden op een zaterdag, ontspannen naar een aflevering van ‘Commissaris Rex’ te kijken. Ook nietsvermoedend!

Dan gaat bij haar de telefoon. Marleen en Orange aan de lijn. (Marleen is inmiddels ook weer thuis uit Australië en Orange logeert een weekendje bij haar). Ze hebben op het journaal gehoord dat er explosies zijn geweest op Bali en informeren bezorgd naar mam en mij.

Marjolein kan ze niets vertellen en gaat zelf op zoek naar antwoorden. Ze kijkt op teletekst, waar ze leest dat er in Kuta twee explosies zijn geweest. Ook leest ze dat er een derde explosie in Denpassar is geweest. Ze gaat naar pap om daar te achterhalen waar mam en ik verblijven.

Mam heeft wel een telefoon- en faxnummer achtergelaten, maar heeft het adres meegenomen op reis. Pap en Marjolein weten eigenlijk niet in welke plaats we verblijven. Dat het Denpassar niet is weet Marjolein nog wel, maar verder zijn ze in het ongewisse.
Marjolein belt nog naar de kennissen die ons het hotel hadden aanbevolen om bij hen het adres te achterhalen, maar ze krijgt daar geen gehoor.

Pap en Marjolein besluiten een fax te sturen naar ons hotel. In die fax de vraag of alles goed met ons gaat en of we ze willen bellen…


De musthaves van dit moment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...