dinsdag 12 juni 2012

Een slang, haaien en mooie meertjes

Na het ontbijt gaan we naar Lake Wabby. Voor we echter bij dat meer zijn moeten we een stuk lopen door een bos en over een het zand. In dat bos zien we een slang; m’n eerste slang in het wild. Gelukkig ging het niet om een giftige slang.

Lake Wabby


Lake Wabby blijkt een mooi groenig meer te zijn. Madelief en ik gaan eerst lekker bij dat meer zitten. Later gaan we aan de wandel. Er is een uitkijkpunt vlakbij en daar lopen we naar toe. Het is best wel een behoorlijke klim, maar het uitzicht is de moeite waard.

Uitzicht


Met de bus rijden we weer over het strand terug naar het resort. Madelief ziet ze eerder, ik moet wat langer turen; er zwemmen haaien in zee!

Terug in het resort gebruiken we een lunch en na nog even wat tijd voor onszelf te hebben gehad, gaan we weer met de bus op pad.

Als afsluiting van de Fraser Island tour gaan we naar Lake McKenzie. Ook dat blijkt een prachtig meer te zijn met heel helder water.
Daar krijgen we weer heel wat tijd om te relaxen. We gaan lekker zonnen.

Lake McKenzie

Daarna gaan we richting boot. We moeten even op de boot wachten en ondertussen checken Madelief en ik de voice mail van onze mobieltjes. Hier blijken we namelijk wel bereik te hebben.
Vanwege mijn verjaardag een dag eerder, heb ik heel wat berichtjes.

De overtocht verloopt weer erg soepel en aan vaste wal staat er een bus klaar. Madelief en ik worden bij de YHA van Hervey Bay afgezet. De cabin die we nu hebben is niet zo nieuw als we voor vertrek naar Fraser Island hadden, maar deze heeft wel een keukentje en een tafel met stoelen.

Terugkijkend op een leuke tour naar Fraser Island zoeken we ons bed op.
Morgen meer… Stay tuned!


Weekdeals (468x60)

2 opmerkingen:

 1. Heel aangenaam blog! Doet me hopen dat ze me zelf ooit eens naar Australië sturen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de leuke reactie!
   Altijd leuk om te lezen dat mijn blog gewaardeerd wordt!
   Ja, Australie is prachtig!

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...