dinsdag 20 december 2011

Drie honden; drie persoonlijkheden

Ian gaat een paar dagen naar een vakantiehuisje om daar zijn verjaardag en kerst te vieren; Orange en ik hebben de verantwoordelijkheid voor het huis in Summertown.

Voordat Ian gaat, gaan we onder andere naar Stirling om boodschappen te doen. Als Ian weg is, moeten er toch groenten en dergelijke zijn. En in Summertown is niet zo heel veel te koop.

Ook laten Orange en ik de honden nog een keertje uit. Dat zullen we een paar dagen moeten missen. Het uitlaten van de honden is een van onze leukste taken.

Ian heeft zelf één hond. Lisa, die tijdelijk bij Ian woont en deze dagen ook niet aanwezig zal zijn, heeft twee honden.

Ians hond Oby is een stoere labrador, of iets dergelijks (ik heb geen verstand van honden). Oby vindt het leuk als we tijdens het uitlaten met een bal gooien en hij die moet halen. Een slimme hond, want als wij de bal niet meer kunnen vinden, weet hij ons wel duidelijk te maken waar die bal dan is.

Lilly, een van de honden van Lisa, is een slanke hond op hoge poten met krullend haar. Van Lilly krijgen we weinig hoogte. Ze gaat wel mee wandelen, maar het is of ze in haar eigen wereldje zit.

Tot slot heeft Lisa nog Noodle. Omdat dat zo’n klein hondje is, hoeft hij niet uitgelaten te worden. Noodle is een eigenaardige hond en doet soms rare dingen. Op een avond hebben vreselijk om hem gelachen toen hij het deed met een knuffelbeertje; een komisch gezicht!

Drie honden met drie heel verschillende persoonlijkheden. En die zullen we dus een paar dagen moeten missen.        

Noodle, de 'douchematjes' van de buren en Oby


Gratis verzending - December (468x60)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...