zondag 11 december 2011

De eerste werkdag

Na het ontbijt met pannenkoekjes dacht ik dat Ian ons meteen aan het werk wilde zetten (11 december viel 10 jaar geleden op dinsdag; een werkdag en geen zondag). Hij wilde echter eerst nog naar een radioprogramma luisteren, voordat hij ons het één en ander uit zou leggen.

Origami
Orange en ik zijn toen maar een stukje gaan wandelen. Terug van de wandeling kregen we nog geen uitleg.
Dus zijn we met Aya, het Japanse meisje, gaan kletsen. Het bleef niet bij kletsen; ze ging ook een kraanvogeltje voor ons vouwen. Ik kon het niet laten om ook wat te gaan vouwen; een konijntje, een potloodje en een olifantje.
Ook heb ik Aya, Orange en zelfs Jong Wan, de Koreaanse jongen, het konijntje leren vouwen.

Ondertussen was het voor Aya tijd geworden om de bus te nemen. Die bus miste ze bijna, want ze wilde nog wat foto’s maken.

Nadat Aya Summertown verlaten had, kregen we dan eindelijk instructies en zijn we aan het werk gegaan. We moesten met takken aan de gang. Orange moest eerst takken weg halen en ik moest takken bundelen. Aan het eind van de middag zitten m’n benen vol schrammetjes van de doorns die aan de takken zitten. Tja, dat hoort erbij!


Het werk was wel leuk, maar om dat nou vier weken te doen…! Dit is de eerste dag; we zullen ook nog wel andere dingen moeten doen.
Ian heeft in het hoofd dat we tot begin januari blijven, maar wij op hebben op die eerste werkdagen nog erg onze twijfels. Het lijkt ons nogal lang. Maar aan de andere kant is dit werken tegen kost en inwoning wel een ideale manier om geld uit te sparen.

Blijf m’n blog volgen en je leest vanzelf wat we allemaal op het kippenboerderijtje beleven en of we daadwerkelijk tot begin januari zullen blijven. 
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...