vrijdag 2 december 2011

De eerste dagen in Adelaide; een weerzien van nieuwe en oude bekenden!

Na 3127 kilometer te hebben gereden in de huurauto moeten we op 1 december al vroeg de auto inleveren bij de verhuurmaatschappij. Dat deel van de reis zit er op. Op naar nieuwe avonturen.
Maar eerst denken we nog aan het thuisfront; we gaan kerstcadeautjes kopen om naar Nederland te sturen.

Het boekje dat ik voor oma kocht.

Ook Rob en Ilse zijn vanuit Sydney naar Adelaide gereden. Op een ander tempo en met een andere route; zij hebben Broken Hill bijvoorbeeld niet bezocht, maar hebben de Great Ocean Road helemaal van Melbourne naar Adelaide gedaan.
Desondanks zijn we tegelijkertijd in Adelaide en spreken we met elkaar af. Erg leuk om elkaar weer te zien.

Samen met Rob en Ilse gaan we naar een soort tentoonstelling van Aboriginal kunst. Echt bijzonder was die tentoonstelling niet; de mooiste Aboriginal kunst verkochten ze in het winkeltje dat erbij hoorde.

De volgende dag is het tijd voor de familie in Adelaide. Coby en Don hebben andere verplichtingen en dus brengen ze ons naar Coby’s jongste dochter en haar gezin. Later komen de twee oudste dochters van Coby ook met hun gezinnen. Voor mij is het, op de jongste aanwinsten in de familie na, een weerzien na 6½ jaar. Erg leuk!

We zitten gezellig buiten; in de schaduw gelukkig, want het was erg warm. We kletsen en smullen van allerlei lekkere hapjes.
Een goed begin van ons verblijf in Adelaide!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...