zondag 25 december 2011

Kerst; niet in korte broek, maar wel met familie

Tien jaar geleden hoopte ik kerst in korte broek te kunnen vieren. Iets wat in Australië niet ondenkbaar is. Maar het is die kerst niet zo ontzettend warm. Sterker nog; ’s ochtends zitten we nog bij een elektrisch kacheltje om een beetje door te warmen.

Later op dag kwamen Don en Coby ons ophalen om bij Isabella en John kerst te gaan vieren. Als we aankomen is bijna de hele familie al aanwezig.

Er staat een lange tafel in de kamer; daaraan nemen we met z’n allen plaats. We beginnen met garnalen. Daarna is het lopend buffet geopend. De meest heerlijke dingen staan uitgestald; salades, vis, kalkoen, ham, etc. We smullen er lekker van.

Daarna wisselen we cadeautjes uit. Mam heeft een pakket met cadeautjes voor de hele familie opgestuurd. Erg leuk!

Nadat elk cadeautje uitgepakt is, hebben we het dessert nog te goed. De taart met een bodem van biscuit, daarop karamel, banaan en een soort zoete mon chou smaakt verrukkelijk. Net als de aardbeien en chocolade mousse die we erbij hebben.

Een kop thee toe en dan naar buiten. Australiërs zijn gek op sport en dat lijkt er met kerst ook een beetje bij te horen. En dus wordt er gevolleybald.

Na een geslaagde dag worden we weer naar Summertown gebracht. Erg leuk om iedereen (weer) te zien. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...