maandag 5 maart 2012

‘A beautiful mind’ leidt onze gedachten af

Het overlijden van mijn oma een dag eerder brengt de nodige regeldingen voor ons met zich mee. Aanvankelijk zou ik alleen terugvliegen naar Nederland. Maar Orange besluit toch om ook mee terug te vliegen. We staan samen op de verzekeringspolis, dus ook Orange kan aanspraak maken op de verzekering.

Naast het bellen van de verzekeringsmaatschappij zijn er meer dingen die we moeten regelen voordat we Australië gaan verlaten. We gaan onder andere naar het Travellers Contact Point om te kijken of er nog post is en laten de laatste foto’s ontwikkelen.

Een spread uit mijn scrapbookalbum.

Om onze gedachten wat af te leiden, besluiten we naar de bioscoop te gaan. Voor andere dingen is het ook te warm. We gaan naar ‘A beautiful mind’. Een erg goede film!

Russell Crowe speelt een wiskundige die schizofreen is. De film wordt zo verteld dat je denkt dat zijn hallucinaties echt zijn; je ziet zijn ‘realiteit’. Erg goed gedaan!


Na de film zijn we te laat terug voor de gratis barbecue op het dakterras van het hostel en dus koken we zelf maar wat.

’s Avonds weer wat telefoontjes gepleegd. Ook pakken we de tassen maar alvast in. We weten nog niet of we de volgende dag al terug naar Nederland zullen vliegen. Maar mochten we weinig tijd hebben voordat onze vlucht gaat, dan staan de tassen maar alvast klaar. De verzekeringsmaatschappij heeft nog niet gebeld met de vluchtgegevens en dus is het nog steeds wachten op een telefoontje…!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...